Vragen?

071-4078900

Wilgenhoek 6

2235 DG Valkenburg

Mijn Polismap

Over Kees Bergman

Mijn missie

  • Kees Bergman gelooft in de kracht en creativiteit van een adviesbedrijf, waarbij de klant centraal staan. Met oprechte interesse zet ik mijn expertise in voor meer inzicht en zekerheid.
  • Middels goede voorwaarden en tarieven – ondersteund met marketing – kunnen de relaties van Kees Bergman met een goed gevoel en goede uitgangspunten de toekomst in.

Mijn visie

  • Mijn visie is om totaaladvies aan te bieden van schade, overlijdens, woon en levenswerk verzekeringen.

Mijn kernwaarden

Mijn werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en het goede contact met onze relaties. Mijn motto is ook niet voor niets: Een onbezorgd leven met de juiste zekerheden.

Persoonlijk contact

Omdat mijn werkgebied zich concentreert in Katwijk Zuid-Holland spreek ik letterlijk en figuurlijk de taal van mijn relaties. U kunt met vragen of opmerkingen altijd terecht bij uw persoonlijk aanspreekpunt en de deur van ons kantoor staat altijd open!

Betrokkenheid

Ik luister naar uw wensen, geef hierna een heldere uitleg over mijn mogelijkheden en kom daarmee tot een advies op maat voor uw persoonlijke situatie.

Kwaliteit

Ik hecht grote waarde aan kwaliteit. Mijn diploma's en veranderingen in de verzekeringssector worden door mij behaald en worden op de voet gevolgd.

Transparant

Bij ons komt u niet voor verassingen te staan. Voordat wij aan een opdracht beginnen, geven wij u een indicatie van zowel de inhoud van de dienstverlening, alsook de kosten die hiermee gemoeid zijn.